” Sometimes you will never know the true value of a moment until it becomes a memory” – Theodor Seuss Geisel

Pictures by Mir kun je boeken voor;

BRANDING

Zakelijke fotografie:

Wil je voor je bedrijf eigen fotomateriaal? Voor bijvoorbeeld je website, een magazine, folder of nieuwsbrief,  een persfoto, of mooie content voor social media dan help ik je graag.

Ik denk met je mee over branding fotografie. Wat willen je neerzetten en wat wil je laten zien. Het is mogelijk om vooraf van mij een uitgebreid moodboard te ontvangen evt. aangevuld met een aantal testopnames.  De nabewerking stemmen we in overleg af op de huidige huisstijl of we kiezen samen een compleet nieuwe uitstraling die past bij jouw bedrijf.

Concreet maak ik sfeerbeelden, leg ik de werkzaamheden van je bedrijf vast, fotograaf ik het bedrijfspand, of maak ik zakelijke portretten van het personeel. Het vastleggen van bedrijfsevenementen, denk aan een opening, een personeelsdag, etc. is ook mogelijk.

In mijn zakelijke portretfotografie mag je van mij verwachten; een creatieve kijk, een zorgvuldige nabewerking en een fijne samenwerking.

Prijzen zijn vanaf €340,-  excl. BTW ( denk aan 2 uur fotografie, 2 uur nabewerking.)  Uurtarief Pictures by Mir; €85,- excl BTW Kilometervergoeding; €0,65 per kilometer voor reiskosten en reistijd.

FAMILY & PORTRAIT

Familie- of gezinsshoot

Fotoshoot met je partner, je gezin of je hele familie. Van 1 tot 40 personen. 

Op een mooie buitenlocatie na keuze. Ik werk met natuurlijk licht

Na afloop van de shoot ontvang je een persoonlijke galerij waarin je zelf de keuze mag maken uit de door mij (met liefde) geselecteerd en (met mijn visie en stijl) bewerkte bestanden.

Prijzen op aanvraag; 3 pakketten variërend €350,- tot €575,- incl BTW.

Portret

Studioportretshoot met daglicht, keuze uit een witte of zwarte achtergrond.

Eigen keuze van 2 bestanden per persoon, uit een ruimere door mij met liefde gemaakte selectie in een persoonlijke gallerij. Jouw definitieve keuze(s) worden volgens mijn visie en stijl zeer verfijnd nabewerkt en ontvang je in een hoge resolutie.

Prijzen;

1 persoon €150,- , 2 personen €200,00 3 personen €250,00, 4 personen €300,00, vanaf 5 personen op aanvraag (prijzen zijn incl. BTW en gelden alleen bij 1 boeking op 1 dag en tijdstip)

WEDDING

Bruidsfotografie:

Op jullie trouwdag aanwezig bij de momenten die jullie vastgelegd willen hebben. Van aankleding, ontmoeting, fotoshoot, ceremonie,  taart of proostmoment, diner, tot het feest.  Jullie kiezen wat jullie belangrijk vinden en daarmee ook het aantal uren fotografie en de prijs.

-vrijblijvend kennismakingsgesprek

-sneakpreview van 10 beelden binnen 48 uur na de bruiloft

-aantal bestanden afhankelijk van aantal uren fotografie (varieert van 150 tot 500 bestanden)

-alle bestanden zijn zeer zorgvuldig en met liefde voor jullie nabewerkt in mijn stijl en volgens mijn visie

-online galerij om te delen met vrienden en familie

-mini album (20 x 20) en na wens uit te breiden naar trouwalbum

Prijs op aanvraag vanaf €1699,- incl BTW

 


EXTRA INFORMATIE;

  • Bovenstaande pakketten voor particulieren zijn inclusief reiskostenvergoeding tot een straal van 15 km vanaf Wijchen, daarna bereken ik €0,65 per km als vergoeding van reistijd en reiskosten.
  • Pictures by Mir behoudt het recht om de foto’s te gebruiken voor website, social media en eigen drukwerk. Indien bezwaar graag van te voren aangeven per mail. Pictures by Mir behoudt ten alle tijden het auteursrecht van de foto’s.
  • Pictures by Mir is niet aansprakelijk voor jarenlange opslag van alle door haar gemaakte fotobestanden. Na oplevering van de gekozen fotobestanden is de gehele selectie aan ontvangen bestanden nog 3 maanden beschikbaar voor nabestellingen, tenzij daar vooraf andere afspraken over zijn gemaakt.


KLEDINGTIPS

Ik vind het heel belangrijk dat je je prettig voelt in wat je draagt. Je kleding zegt iets over wie je bent, en ik wil je graag vastleggen zoals je bent of zoals jullie zijn.

Toch wil ik gezinnen en groepen vragen om kleding enigszins op elkaar af te stemmen. Het hoeft niet hetzelfde te zijn (liever niet zelfs), maar als je rekening houdt met de volgende tips komt het de foto’s ten goede.

  • Draag allemaal kleding uit hetzelfde seizoen. Hiermee bedoel ik dat er niet iemand is met een korte broek en de ander met een dikke trui.
  • Een printje of patroon mag best maar dan niet allemaal, dat wordt wel heel hysterisch en druk.
  • Stem kleuren enigszins op elkaar en op de omgeving af. Als er drie van de vier pasteltinten dragen en de vierde draagt zwart is dat erg opvallend (dit kan een bewuste keuze, maar overleg dan even vooraf met mij). Wanneer ik in het bos fotografeer valt een groen shirt en en bruine broek weg in de omgeving (niet mooi), op het strand kan het echter prima.
  • Ben je helemaal klaar voor de shoot en slaat de twijfel toe, app me gerust een foto van de outfits (Noot; ik ben wel eerlijk)

Pictures by Mir | Mandenmaker 27 | Wijchen | 06-18883083 | info@picturesbymir.nl | KVK 71713522 | BTW NL001880002B56