Zoek je een branding fotograaf?

Als bedrijfsfotograaf geef ik een gezicht aan jouw bedrijf. Foto’s die je gebruikt voor branding moeten namelijk meer zijn dan alleen een foto van jou en je collega’s, of de werkzaamheden die jullie uitvoeren. Met zakelijke fotografie geef je mogelijke klanten een gezicht waarmee ze gaan samenwerken. De sfeer en uitstraling van jouw bedrijf vertaal ik voor jou naar een krachtig beeld. 

Als branding fotograaf maak ik ontzettend veel soorten foto’s. Elk bedrijf heeft zijn eigen uitstraling, waarbij bepaalde kleuren of achtergronden passen. Heb je bijvoorbeeld al een hele site ontworpen en ben je alleen nog op zoek naar foto’s die in jouw bedrijfsstijl passen? Geen probleem! Jij geeft duidelijk aan wat je wilt zien op de foto’s en ik zorg ervoor dat de foto’s perfect bij jouw bedrijf passen.

Wat doet een branding fotograaf nog meer?

Niet iedereen weet precies wat ze willen met de branding van hun bedrijf. Misschien herken je jezelf wel in de vraag ‘ik wil gewoon mooie foto’s op mijn site.’ Dat is helemaal niet erg! Vanwege mijn achtergrond in de communicatiewetenschap kan ik je helpen met jouw beeldstrategie. Samen gaan we aan de hand van een moodboard op zoek naar de stijl die het beste bij je past. 

Waarom wil jij zakelijke foto’s op je website? 

En wat wil je er mee bereiken?

Bij deze opdrachten denk ik met je mee vanaf het idee tot aan het afgeronde beeld. Ik kan ook samenwerken met een reclamebureau, zodat de foto’s eenvoudig gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld folders of reclames op sociale media. 

In mijn ogen heeft een branding fotograaf naast het schieten van de goede beelden ook nog een tweede rol: versimpelen. Alleen de beste foto’s zijn goed genoeg. Ik maak daarom een voorselectie van de foto’s die we samen gemaakt hebben. Ik denk persoonlijk dat je bedrijfsreportage veel sterker wordt door te werken met de 20 allerbeste foto’s, in plaats van 150 wel prima foto’s. 

Welke beelden heb je écht nodig?

Beslissen welke beelden je gaat gebruiken op je website is lastig. Daarom help ik je als branding fotograaf ook met die keuze. Ben je bijvoorbeeld als zzp’er bezig met personal branding fotografie? Dan kan ik je helpen met een gevarieerde beeldkeuze, zodat klanten echt een idee krijgen van wie jij bent als mens en ondernemer. 

Wil je zien hoe ik andere bedrijven heb geholpen met hun branding fotografie? Kijk dan even in mijn portfolio

Neem contact met mij op voor een branding fotografie shoot!