Zoek je naar een fijne fotograaf in Wijchen?

Dan hoef je niet verder te zoeken! Ik ben Miriam Rohde, maar voor de meeste mensen gewoon Mir. Pictures by Mir kan je helpen met allerlei soorten fotografie. Je kunt bij mij terecht voor onder andere:

Fotografie draait bij mij echt om mensen. De setting en de kleding die je draagt zijn natuurlijk ook belangrijk, maar uiteindelijk gaat het om jouw uitstraling zo goed mogelijk op beeld te vangen. 

Fotograaf uit Wijchen met een eigen stijl

Het maken van een foto is meer dan alleen de foto zelf. Mijn stijl is helder, creatief, een tikkie stoer en met een beetje glans. Ik ben tevreden over mijn foto’s wanneer ik iemand over laat komen zoals die persoon ook écht is. 

Veel van mijn klanten kiezen bij persoonlijke fotografie voor een combinatie van kleur en zwart-witbeelden. In mijn ogen is een zwart-wit kinderportret mooi en tijdloos. Het past in bijna elk interieur. De foto focust zich echt op de mens, de kleuren leiden niet af. 

Ik werk als fotograaf het liefst met natuurlijk licht. Bij mij in de studio is er dan ook ontzettend veel daglicht. Ik doe niet alleen aan fotografie in mijn studio in Wijchen, ik kan ook met je mee op pad! Of dat nou een trouwlocatie is, jouw bedrijfspand of een familiefoto in het bos of aan zee.

Ontspannen op de foto

Van kinderportretten tot aan zakelijke portretten, het is toch altijd even spannend om op de foto te gaan. Daarom ben ik in mijn studio in Wijchen als fotograaf altijd bezig met mensen te laten ontspannen. Hoe meer jij jezelf bent, hoe mooier de foto wordt. Daarom leg ik er nooit te veel druk op en drinken we eerst een kopje koffie, thee of limonade

Mensen maken zich vaak zorgen om een puistje dat natuurlijk op de dag van de fotoshoot opeens verschijnt. Daar hoef je je geen zorgen over te maken! Bij het nabewerken van de foto hanteer ik eigenlijk dit: wat volgende week niet meer zichtbaar is, staat ook niet op de foto. Ik leg je vast op je mooist, maar wel altijd waarheidsgetrouw. 

Heb je een fotograaf in Wijchen nodig? Neem dan contact met me op! Ben je benieuwd naar mijn foto’s? Kijk dan eens in mijn portfolio. Van bruidsfotografie tot zakelijke portretten, alles komt voorbij.

Neem contact met mij op fotografie in en om Wijchen!