” Sometimes you will never know the true value of a moment until it becomes a memory” – Theodor Seuss Geisel

Pictures by Mir werkt met de volgende pakketten;

PAKKET 1 SHOOT
PICTURES

Fotoshoot thuis of op locatie

1 tot 1,5 uur fotografie

Inclusief 10 digitale en hoge resolutie bestanden

Eigen keuze uit de door mij (met liefde) geselecteerde en (met mijn visie en stijl) bewerkte bestanden in een persoonlijke gallerij.

Voor één persoon, één stel of één gezin (max 6 personen).

€ 150,-

PAKKET 2 SHOOT
PICTURES PLUS

Fotoshoot thuis of op locatie.

1,5 tot 2 uur fotografie

Inclusief 25 tot 40 digitale hoge resolutie bestanden

Je ontvangt alle foto’s die ik (met liefde) heb geselecteerd en (met mijn visie en stijl) heb bewerkt

Voor één persoon, één stel of één gezin (max 6 personen).

Extra’s; De mogelijk tot het vergroten van één enkel bestand of een door mij samengestelde collage van diverse foto’s. Veel afdrukmaterialen zijn mogelijk (exclusief bijkomende productkosten)

€ 250,-

PAKKET 3 STUDIO
PORTRAIT

Zakelijk portret of kinderportret.

20 minuten tot een half uur fotografie.

Keuze uit witte of zwarte achtergrond, 1 kledingwissel is tevens mogelijk.

Inclusief 3 digitale bestanden verfijnd bewerkt.

Eigen keuze uit de door mij (met liefde) geselecteerde en (met mijn visie en stijl) bewerkte bestanden in een persoonlijke gallerij.

Het maken van combinaties, drieluiken of series is ook tof. De prijs voor de studioshoot geldt per persoon, elke volgende persoon binnen dezelfde boeking ontvangt €50,- korting (denk aan broertjes/zusjes, neefjes/nichtjes, collega’s etc). De korting geldt tot een maximum van 3 extra personen.

€100,-


EXTRA INFORMATIE VOOR SHOOT;

 • Inclusief reiskostenvergoeding tot een straal van 20 km vanaf Wijchen, daarna bereken ik €0,35 per km
 • Extra personen tot 8 zijn bij te boeken voor €15,00 per persoon
 • Tevens bied ik je de mogelijkheid om extra digitale hoge resolutie bestanden bij te bestellen voor €10,- per bestand (alleen bij pakket Pictures en Portrait)
 • Bij afname van dezelfde foto in kleur EN zwart-wit geldt een meerprijs van €5,-
 • Grote groepen en families, daar maak ik een feestje van. Prijs is op aanvraag en vanaf €200,
 • Zakelijke fotografie of evenement fotografie? Ja tof. Prijs op aanvraag en vanaf €150,-. ( richtlijn €95,- excl. BTW per fotografieuur, €55,- excl. BTW per uur nabewerking en selectie)
 • Pictures by Mir behoudt het recht om de foto’s te gebruiken voor website, social media en eigen drukwerk. Indien bezwaar graag van te voren aangeven per mail. Pictures by Mir behoudt ten alle tijden het auteursrecht van de foto’s.
 • Pictures by Mir is niet aansprakelijk voor jarenlange opslag van alle door haar gemaakte fotobestanden. Na oplevering  van de gekozen fotobestanden is de gehele selectie aan ontvangen bestanden nog 3 maanden beschikbaar voor nabestellingen.


KLEDINGTIPS

Ik vind het heel belangrijk dat je je prettig voelt in wat je draagt. Je kleding zegt iets over wie je bent, en ik wil je graag vastleggen zoals je bent of zoals jullie zijn.

Toch wil ik gezinnen en groepen vragen om kleding enigszins op elkaar af te stemmen. Het hoeft niet hetzelfde te zijn (liever niet zelfs), maar als je rekening houdt met de volgende tips komt het de foto’s ten goede.

 • Draag allemaal kleding uit hetzelfde seizoen. Hiermee bedoel ik dat er niet iemand is met een korte broek en de ander met een dikke trui.
 • Een printje of patroon mag best maar dan niet allemaal, dat wordt wel heel hysterisch en druk.
 • Stem kleuren enigszins op elkaar en op de omgeving af. Als er drie van de vier pasteltinten dragen en de vierde draagt zwart is dat erg opvallend (dit kan een bewuste keuze, maar overleg dan even vooraf met mij). Wanneer ik in het bos fotografeer valt een groen shirt en en bruine broek weg in de omgeving (niet mooi), op het strand kan het echter prima.
 • Ben je helemaal klaar voor de shoot en slaat de twijfel toe, app me gerust een foto van de outfits (Noot; ik ben wel eerlijk)

 

Pictures by Mir | Mandenmaker 27 | Wijchen | 06-18883083 | info@picturesbymir.nl